Robotcamp 2021 viser branchens muligheder for unge

Videnscenteret er gået sammen med en rækkesamarbejdspartnere om at gøre unge opmærksomme på de muligheder, der ligger inden for fremstillingsindustrien. Sammen med DIRA, Dansk Industri, Mercantec, Syddansk Erhvervsskole, TEC og videnscenteret i syd arrangerer vi i november to robotcamps.

I fremstillingsindustrien er der en rivende udvikling inden for automatisering og robotteknologier. Det giver muligheder til unge mennesker, som er nysgerrige, som kan bruge hovedet og har lyst til at arbejde med hænderne. På vores robotcamp vil deltagerne:

• Møde Kevin som er smed, iværksætter, CEO og som indgik en aftale med Jesper Buch i Løvens Hule
• Komme på virksomhedsbesøg
• Tale med medarbejdere og virksomhedsledere
• Programmere en robot
• Arbejde med hænderne

Interesseret?
Videnscenteret afholder en robotcamp i København og en i Viborg – læs mere om dem her: