Er du den fødte kommunikator og formidler, der har en bred vifte af kommunikationskompetencer? Så har du nu chancen for at spille en central rolle i udviklingen af Videnscenter for automation og robotteknologi - og være med til gøre centeret til en værdifuld ressource for landets erhvervsskoler.

Det nationale Videnscenter for automation og robotteknologi (nord) er finansieret af Undervisningsministeriet og er et samarbejde mellem fem erhvervsskoler. Formålet er at løfte vidensniveauet inden for automation og robotteknologi på alle landets erhvervsskoler. Det gør vi bl.a. gennem gratis undervisningsforløb, materialer, kurser og webinarer for erhvervsskoler, virksomheder og grundskoler.

Videnscenteret tilbyder en lang række gratis ydelser som fx faglærerworkshops, ERFA-netværk, kurser og undervisningsmaterialer. Videnscenteret består af TEC, NEXT, EUC Nordvest, TECHCOLLEGE samt Mercantec, der er værtsskole for Videnscenteret.

Dine opgaver
Som kommunikationsmedarbejder får du i samarbejde med videncenterchefen ansvaret for Videnscenterets kommunikation. Din overordnede opgave at øge kendskabsgraden til centeret gennem forskellige kommunikationstiltag. Undervisningsministeriet har indtil videre bevilget midler til Videncenteret til og med 2024, og i denne periode er der stort fokus på at gøre videnscenteret mere kendt og brede vores aktiviteter ud til landets erhvervsskoler.

Vi søger en bred og selvkørende kommunikationsprofil, der tager ansvar for både at lave en kommunikationsstrategi og for løbende at eksekvere forskelligt indhold. Dine arbejdsopgaver er bl.a. at:
◾ Finde og skrive de gode historier
◾ Være webmaster på videnscenterportalen.dk
◾ Lave og udsende nyhedsbreve
◾ Lave videopræsentationer
◾ Være LinkedIn-redaktør
◾ Optage og udgive podcasts
◾ Udføre grafiske opgaver
◾ Være tovholder på messe-aktiviteter og lignende
◾ Stå for webinarer og være repræsentant for Videnscenteret

Dine kompetencer Du er selvfølgelig velskrivende, hurtig på tasterne – og du forstår at skabe værdi gennem kommunikation. Du er fortrolig med IT, CMS og SoMe. Derudover sætter vi pris på, at du:

◾ Er god til at spotte de vigtige historier – og kommunikere dem.
◾ Er selvkørende, nysgerrig og idérig – du er selv i stand til at følge tingene til dørs
◾ Kan producere videoer og podcasts – eller ikke er bange for at kaste dig ud i det
◾ Er god til at tilegne dig ny viden
◾ Arbejder struktureret og er selvledende
◾ Er udadvendt, opsøgende, engageret og samarbejdsorienteret.

Hos os får du et spændende job med stor mulighed for at påvirke din dagligdag og dine opgaver. Stillingen er en unik mulighed for at være med til at skabe et videnscenter, der ruster fremtidens elever til en teknologisk verden, som vi kun har set begyndelsen af.

Du bliver en del af et passioneret team, der blandt andre består af undervisere, konsulenter og ledere. Vi lægger vægt på tværfaglighed, synergi og fremtidens teknologi, og sammen arbejder vi målrettet for at udvikle videnscenteret.

Dine nærmeste kolleger bliver videnscenterchefen og en udvikingskonsulent, og sammen understøtter vi partnerskolerne. Som kommunikationsmedarbejder kommer du derudover til at indgå i et netværk med kommunikationsmedarbejdere i andre videnscentre.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en deltidsstilling på gennemsnitligt 30 timer pr. uge. Tiltrædelse hurtigst muligt efter aftale. Stillingen udløber 31. december 2024 men med mulighed for forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår iht. relevant statslig overenskomst.

Din arbejdsplads bliver på Mercantec i Viborg, men du vil også løbende skulle besøge vores partnerskoler. Det er derfor en fordel, hvis du kørekort og bil.

Har du lyst til at vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte videnscenterchef Christoffer Boserup Skov på telefon 2021 9591 eller uddannelseschef John Hansen på telefon 2949 0449. Du er også velkommen til at sende en mail til chbs@mercantec.dk.

Ansøgningsfristen er den 13. august 2021, og vi forventer at afholde samtaler i uge 33 og 34.

Bemærk: Stilling bliver offentliggjort fra den 19. juli på jobportaler, hvor du kan søge stillingen.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.