Sammen med Videnscenter for Håndværk, Design & Arkitektur er Videncenter for automation og robotteknologi værter for en landsdækkende konkurrence på erhvervsuddannelserne: GF2-mesterskaberne i 3D 2021.

Uge 45 skal du sætte kryds i kalenderen hos dit kommende grundforløb 2. Her bliver konkurrencen “GF”-mesterskaberne i 3D” nemlig afholdt.

“Vi har ønsket at lave en konkurrence, der henvender sig til elever på erhvervsuddannelsernes andet grundforløb (GF2). Det går ud på, at eleverne skal udarbejde en innovativ løsning på en række parametre, som er indlejret i opgaven bl.a. ved brug af en 3D-printer. Og vi har valgt at lave lave denne konkurrence som et samarbejde med et andet videnscenter, fordi det på alle måder giver god mening,” fortæller Jeanette Hall, videnscenterchef for Håndværk, Design og Arkitektur.

Også videnscenterchef for automation og robotteknologi Christoffer Boserup Skov er begejstret for konkurrencen og samarbejdet:

“Konkurrencen har til formål at udbrede kendskab til arbejde med 3D-teknologier og arbejdsredskaber i elevens, skolens og erhvervslivets hverdag. Det er på den måde med til at understøtte videnscenternes formål – og derfor er vi også ekstra glade for samarbejdet med Videnscenter for Håndværk, Design & Arkitektur. Ved at lave denne konkurrence som et samarbejde får vi både vidensdelt, mødt faglærere på tværs og udvekslet erfaringer. ”

Konkurrencen igangsættes mandag d. 8. november 2021 kl. 8.00 (uge 45) igennem en online rammesætning af ca. 1 times varighed. Læs mere om konkurrencen her.

Hvis du allerede nu ved at dine elever skal deltage, så tilmeld dig til Lasse Mosgaard: lmos@nextkbh.dk