Line Goul Stoffer er pr. 1. maj 2021 Videnscenters nye udviklingskonsulent. Line har været faglærer på automatik-uddannelsen siden 1999 og har afviklet svendeprøver siden 2005. Line har derfor både stor erfaring med og blik for ny teknologi og udstyr. Derudover har hun solid erfaring med at udvikle undervisningsmaterialer.

”Vi er rigtig glade for, at Line bliver en del af Videnscenteret. Nogle af Lines opgaver bliver at fungere som bindeled mellem de fem partnerskoler, sikre den faglige og pædagogiske kvalitet samt at være med til at formidle videnscenterets aktiviteter til landets erhvervsskoler. Jeg er sikker på, at hendes store erfaring vil komme vores partnerskoler til gavn på flere måder, og vi får dannet et stærkt afsæt for centerets aktiviteter”, udtaler videnscenterchef Christoffer Boserup Skov.

Line Goul Stoffer

Ny udviklingskonsulent

Line Goul Stoffer
Udviklingskonsulent