ERFA-møde om VR's muligheder var en succes

13 faglærere fra hele landet var med til mandagens virtuelle ERFA-møde om VR. Det gav god mulighed for diskutere fordele og ulemper ved at inddrage VR i undervisningen.

Tradium, EUC Sjælland, CELF, Mercantec, EUC Lillebælt, Herningsholm og Den Jydske Haandværkerskole. Alle disse skoler var repræsenteret til Videnscenter for Automation & Robotteknologis virtuelle ERFA-møde om VR’s muligheder i undervisning.

Det var faglærerne Kim Kaurin og Bo Nicolaisen fra TECHCOLLEGE, som stod for eftermiddagens program. Deltagerne blev blandt andet klogere på, hvilke universer man kan skabe ved hjælp af VR, og hvilke værktøjer der er gode at kende, hvis man selv som underviser ønsker at komme i gang med VR.

Indholdet gav god anledning til faglige spørgsmål, og der blev for alvor dykket ned i fordelene ved at bruge VR i sin undervisning.

Har du spørgsmål til projektet om VR?

Line VinterbergViden- og projektchef+45 2526 6204lvfr@techcollege.dk