Sidste uges virtuelle ERFA-møde om frekvensomformere blev afviklet med succes og godt engagement både oplægsholder og deltagere.

Tirsdag den 20. oktober stod i frekvensomformernes tegn.

Fem faglærer fra blandt andet Tradium, Herningsholm Erhvervsskole, EUC Lillebælt og Roskilde Tekniske Skole var samlet rent virtuelt på Microsoft Teams. Her kunne de høre et fagligt oplæg fra faglærer Erik Greibe Andersen fra TECHCOLLEGE om frekvensomformere, og hvordan de kan bruges mest optimalt i undervisningen.

Elektriker-faglærer Helge Gulstad fra Roskilde Tekniske Skole var med på det virtuelle ERFA-møde, og han ser allerede frem til de næste indlæg:

– Det online ERFA-møde var meget inspirerende, og det var vidensdeling på et højt niveau. Oplægsholderen var velforberedt, og det var rart at snakke med kollegaer med de samme udfordringer, fortæller han.

Ærgrer man sig over ikke at have været med på ERFA-mødet, så er der stadig chance for at lære mere om frekvensomformere. Den 9. til 11. marts 2021 afvikler vi et faglærerkursus i frekvensomformere på TECHCOLLEGE. Læs mere om det lige her.