Industriuddannelser på NEXT får en god start på Vestegnen

Fra denne sommer har NEXT samlet industriteknikere, industrioperatører og værktøjsmagere på samme nye værksted i Ishøj. Det giver mange fordele og sætter tværfaglighed på skemaet.

Der uddannes nu også værktøjsmagere, industriteknikere og industrioperatører på NEXT Uddannelse København på Vestegnen. Det er kendsgerningen, efter erhvervsskolen er lykkedes med at udbyde uddannelsernes grundforløb i Ishøj fra denne sommer. I alt er 17 elever startet på en af de tre uddannelser, som skal dele et nyt og moderne teknologiværksted.

Værkstedet skal desuden danne ramme for et tværfagligt projekt for værktøjsmager-, industritekniker-, industrioperatør- samt smedeelever, hvor alle fagligheder bringes i spil. Det tværfaglige projekt er støttet af Videnscenter for Automation & Robotteknologi og skal styrke sammenholdet på tværs af uddannelserne samt give eleverne erfaringer med andre fag, som de vil møde ude i industrien.

Bliv klogere på det nye multiværksted i Ishøj i artiklen fra Sjællandske Nyheder, som er linket herunder.

Har du spørgsmål til det tværfaglige projekt?

Line VinterbergViden- og projektchef+45 2526 6204lvfr@techcollege.dk