Hver uge frem til sommerferien laver TECHCOLLEGE live-rundvisninger for unge på skolens mange uddannelser og nu er turen kommet til smede- og industriteknikeruddannelserne.

Normalt laver TECHCOLLEGE hver eneste uge rundvisninger for unge, der gerne vil vide mere om de uddannelser, man tilbyder på uddannelsesinstitutionen og se de fysiske rammer på skolen. Men alle samtaler og guidede ture er i disse uger aflyst og i stedet erstattet af live-rundvisninger på Facebook.

Onsdag d. 3. juni 2020 gik TECHCOLLEGE live på Facebook, hvor to uddannelsesguider viste smede- og industriteknikeruddannelserne frem. To uddannelser, der i høj grad er i fokus hos Videnscenteret for Automation og Robotteknologi. Se med og oplev højteknologisk MTM-bearbejdning og robotsvejsere i live-rundvisningen her

Er du som virksomhed eller faglærer nysgerrig på at vide mere om, hvordan vi arbejder med automation og robotteknologi i videnscenteret, så er du altid velkommen til at kontakte os på lvfr@techcollege.dk