Live-rundvisning hos elektrikere og automatikteknikerne

Hver uge frem til sommerferien laver TECHCOLLEGE live-rundvisninger for unge på skolens mange uddannelser og nu er turen kommet til elektriker- og automatikteknikeruddannelserne.

Normalt laver TECHCOLLEGE hver eneste uge rundvisninger for unge, der gerne vil vide mere om de uddannelser, man tilbyder på uddannelsesinstitutionen og se de fysiske rammer på skolen. Men alle samtaler og guidede ture er i disse uger aflyst og i stedet erstattet af live-rundvisninger på Facebook.

Onsdag d. 27. maj 2020 gik TECHCOLLEGE live på Facebook, hvor to uddannelsesguider viste elektriker- og automatikteknikeruddannelserne frem. Her undervises eleverne i højteknologisk udstyr fra Videnscenteret for Automation og Robotteknologi, og du kan se live-rundvisningen her

Er du som virksomhed eller faglærer nysgerrig på at vide mere om, hvordan vi arbejder med automation og robotteknologi i videnscenteret, så er du altid velkommen til at kontakte os på lvfr@techcollege.dk