Robotbearbejdning

På TECHCOLLEGE’s metal-afdeling er der mere fart over bukkecellen end normalt. Her har projektet ‘Robotbearbejdning’ under Videnscenter for Automation & Robotteknologi nemlig speedet processen gevaldigt op

Med et fysisk setup bestående af en KUKA-robotarm og en CoastOne-bukkecelle kan elever introduceres for en vigtig del af uddannelsens fremtid, hvor automation og robotteknologi vil spille en større og større rolle.

Projektet giver både faglærere og elever mulighed for at få erfaring med og dygtiggøre sig inden for programmering og anvendelse af automation og robotteknologi, og selvom fokus ligger på brug ved en bukkecelle, er programmeringen af robotarmen af universel karakter, der kan overføres til andre produktionsaktiviteter.

Et af formålene for Videnscenter for Automation & Robotteknologi er videndeling og understøttelse af udviklingen på erhvervsskolerne i Danmark, og derfor afholder vi fleksible faglærerkurser, hvis man som faglærer ønsker at udvikle sin undervisning med robotter. Find flere informationer her.