Videnskabsmødet

Den 10. - 12. oktober 2019 afholdte DR Viden og Aalborg Universitet Videnskabsmødet i Aalborg; tre dage med gratis events med fokus på videnskab og teknologi.

Over tre dage, fra den 10. oktober frem til 12. oktober 2019, kunne man opleve spændende debatter, aktiviteter, workshops og live-radioudsendelser med særlig fokus på videnskaben, den nyeste forskning og teknologiske fremskridt.

Den nyeste viden blev sat i perspektiv og man kunne bla. opleve alt fra den danske astronaut Andreas Mogensen, hjerneforskere, youtubere, teknologieksperter, bæredygtighedsspecialister til radioværter.

På Videnskabsmødet skete der en hel masse for børn, unge og voksne – og især lørdag var spændende for børnefamilierne, som kunne skyde efterårsferien godt i gang med sjove gratis aktiviteter.

De over 60 aktiviteter var fordelt på fem forskellige steder i byen; Musikkens Hus, Nordkraft, Create på Aalborg Universitet ved Havnefronten Utzon Center og Aalborg Hovedbibliotek.

Videnscenter for Automation & Robotteknologi (Nord) var repræsenteret sammen med TECHCOLLEGE, hvor vi viste noget af vores nyeste udstyr frem. På vores stand i Nordkraft kunne man bl.a. opleve VR-briller, Sanbot, en svejsesimulator, svejserobot og en robotopstilling.

Tilbagemeldinger fra både publikum og arrangører var meget positive og ambitionerne er at afholde endnu et Videnskabsmøde i 2020.