Videnscenteret deltager i årets ISPIM konference i Stockholm. Tidligere Videnscenterleder Christian Haslam og Søren Smed, Adjunkt ved Center for Interaktiv Digitale Medier og Oplevelsesdesign holder oplæg på årets ISPIM konference omkring strategisk innovation i mikrovirksomheder.

I 2018 afholder the International Society for Professional Innovation Management (ISPIM) deres årlige europæiske konference i Stockholm. Videnscenterleder Christian Haslam og Søren Graakjær Smed, Adjunkt ved Center for Interaktiv Digitale Medier og Oplevelsesdesign har i den forbindelse fornøjelsen af at holde oplæg hvor de sætter fokus på Strategisk Innovation i mikrovirksomheder.

Her fokuseres der primært på de særlige udfordringer netop mikrovirksomheder oplever i forbindelse med teknologiske satsninger og teknologidrevet forretningsudvikling. Oplæget er baseret på en artikel der publiceres efter konferencen.