AAU Smart Production

Aalborg Universitets Smart Production Lab støtter Videnscenter for Automation og Robotteknologi i forbindelse med indkøb og design af Industri 4.0 undervisningsplatform til erhvervsrettede uddannelser.

I forbindelse med at Videnscenter for Automation & Robotteknologi har igangsat et projekt der skal hjælpe særligt Automatik og Proces uddannelserne med at understøtte Industri 4.0 teknologier, er der indgået et samarbejde med Smart Production Lab på Aalborg Universitet.

Smart Production Lab har stor erfaring med at opbygge ‘state og the art’ undervisningsplatforme omkring netop denne type teknologier hvorfor det er en kæmpe gevinst at kunne få del i deres erfaringer ved opbygningen af en EUD-rettet platform.

Det forventes at EUD-platformen vil blive opbygget i løbet af andet halvår 2018. Læs mere om AAU Smart Production Lab samt Industri 4.0 Projektet nedenfor.

Har du spørgsmål?

Julie Rafn AbildgaardVidenscenterleder+45 2526 6111juab@techcollege.dk

AAU Engineering

Kjeld NielsenLektor+45 9940 8969kni@mp.aau.dk