Hjælp os med at blive klogere

Vi håber du vil hjælpe os med at blive klogere på din oplevelse, du har med Videnscenterportalen.

Undersøgelsen foretages i samarbejde med TipTorn – Analyse & Medierådgivning og tager 4-5 minutter at besvare. Dine svar er naturligvis anonyme og benyttes som en del af en overordnet vurdering af Videnscenterportalen.

Der trækkes lod om fem Videnscenterkager til dig og dine kollegaer, som leveres til de fem vinderes lærerværelser i forhåbentlig Coronafri august, blandt dem der har svaret på undersøgelsen. Vil du deltage i lodtrækningen, skal du blot indtaste dit navn og din mail til sidst i spørgeskemaet. Vi benytter udelukkende dit navn og mail i forbindelse med udtrækningen af præmien, herefter slettes informationen.

Du deltager ved at trykke på nedenstående link

Tak for din hjælp.